Slijkerman Installatie Techniek is al ruim 25 jaar gespecialiseerd in Loodgieterswerkzaamheden, informeer naar de mogelijkheden!

Centrale verwarming

Vloerverwarming is een goed alternatief voor radiatoren. Omdat warmte opstijgt wordt uw hele ruimte voorzien van warmte.

Voordelen:

· Doordat er een groter stralingsoppervlak is met een lagere temperatuur, ten opzichte van radiatoren, is het een prettige warmte en kan de luchttemperatuur laag blijven.

· Laag energieverbruik omdat het vertrek met een lagere luchttemperatuur kan worden verwarmd. Het huis heeft een grotere warmtebuffer, zodat er veel regelmatiger verwarmd kan worden. De warmteopwekker hoeft slechts lagere temperaturen op te wekken, wat met een hoger energetisch rendement kan gebeuren.

· Bij het gebruik van vloerverwarming als hoofdverwarming zijn er geen radiatoren nodig, zodat deze geen woonruimte innemen.

· De mogelijkheid bestaat om te koelen met behulp van een koelmachine of warmtepomp, of met water uit de diepere ondergrond

Zonnepanelen

De duurzame oplossing van tegenwoordig zijn zonnepanelen. Zonlicht wordt door zonnepanelen omgezet in elektriciteit en wordt vervolgens verrekend met uw energiemeter. 

Bespaar op uw elektrakosten door te inversteren in zonnepanelen! 

Warmtepomp

Met een warmtepomp kunt u een milieu vriendelijke wijze warmte uit de lucht, bodem of grondwater halen. Het voordeel van een warmtepomp is dat u uw woning of gebouw en water van natuurlijk verwarmt wordt. Dit is een duurzame oplossing van tegenwoordig en u hoeft geen gebruik te maken van gas. 


Sanitair

Slijkerman Installatie Techniek verzorgt uw sanitaire onderdelen. In
samenwerking met Sanitair & Tegel centrum te Alkmaar kunnen word u begeleid vanaf het uitkiezen van de uw product tot het ophangen of aansluiten daarvan. van
 toiletten tot wastafels, van spiegels tot douchebakken. neem contact op voor meer informatie !