Showroom

Slijkerman Installatie Techniek is in samenwerking met Sanitair & Tegel Centrum Alkmaar

Sanitair & Tegelcentrum Alkmaar is met zo’n 2000 m2 vloeroppervlak al ruim 15 jaar dé showroom van Noord-Holland. In onze showroom verkopen wij complete badkamers, incl. plafonds, verlichting, verwarming, vloerverwarming, wand- en vloertegels. 

Kijk voor een compleet overzicht bij onze fabrikanten zoals Hans Grohe, Villeroy & Boch, en Cleopatra. Wij willen onze bezoekers goed en vakkundig adviseren. Onze knowhow is die van de op-en-top vakman. Uiteraard kunnen wij u desgewenst de complete installatie van uw badkamer uit handen nemen.

Een team van handwerklieden staat voor u klaar. Ons verkoopteam bestaat uit 7 leuke mensen die altijd voor u klaar staan met een kopje koffie en een vrijblijvend maar deskundig doorgerekend maatadvies. Bekijk onze actuele aanbieding, neem een virtueel kijkje in onze showroom of kom gewoon eens langs in de Scheldestraat en laat u ter plekke overtuigen. Wij hebben ruime vakkennis en ervaring in huis om u –afgestemd op uw persoonlijke wensen- te adviseren en te begeleiden bij de aanschaf van uw badkamer of tegelvloer. Bij Sanitair & Tegel Centrum Alkmaar zult u zeker slagen.

Bekijk de website http://www.sanitair-tegel.nl/